Luftglassen som sprängdes

Så trött jag är nu. Hemlige Kocken skriver idag i Aftonbladet om gräddglass som egentligen är luftglass. Jag har tidigare berättat att Mats-Eric Nilssons bok Den hemlige kocken öppnade ögonen på mig. Nog för att man tidigare varit medveten om att det var illa ställt med matindustrin men att det var så illa kunde jag inte ens i min naiva lilla värld ana. Vissa kemikalier och fejkade matvaror får man kanske lära sig att leva med men man kan ju göra sitt bästa för att dra ner det till ett minimum. Buonasera gör världens godaste glass, på bara 15-20 minuter. Den tiden kan man ta… Det är det värt… Jag lovar…

Ci vediamo…

(AB1, AB2)

Annunci

Lascia un commento

Archiviato in Glass, Minghetti

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...